Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat în luna iulie 2019, s-a petrecut în urmă cu un an. Hoțul a sustras 870 de lei din compartimentul unde se strângeau banii, a notat alba24.ro.

F. Arghil, născut în 1955, în Ocna Mureș, a încercat, potrivit rechizitoriului, „să deschidă compartimentul cu bani al dozatorului, cu ajutorul unei chei, nereușind, după care a forțat sistemul de închidere al compartimentului, trăgând cu putere de marginile ușii, care a cedat, apoi a sustras toți banii existenți în acel compartiment, rezultați din vânzarea laptelui până în acel moment.”

A fost filmat în timp ce fura

Hoțul nu s-a lăsat, ci s-a întors peste noapte. „Inculpatul a revenit în același loc, unde proprietarul dozatorului de lapte remediase între timp sistemul de închidere forțat anterior și realimentase cu lapte dozatorul, și, folosind aceleași manopere, a sustras toți banii existenți la acel moment în compartimentul cu bani al dozatorului”, se mai arată în motivarea instanței.

Faptele inculpatului au fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Bărbatul este recidivist și  a mai fost condamnat în 2014, tot de judecătoria Aiud, la 3 ani și 5 luni de închisoare, pedeapsă pe care a executat-o până în 2016, când a fost eliberat condiționat cu un rest de 801 zile de închisoare. 

Pentru spargerea dată la tonomatul de lapte, Arghil a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare și confiscarea a 127 de lei. 

Decizia hotărâtă de magistrații Judecătoriei Aiud, din data de 12 iulie a fost contestată de bărbat și dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, iar un prim termen de judecată este fixat pentru data de 16 octombrie. 


Citeşte şi:

Un bărbat a murit după ce a primit un pumn pe stradă. Scandalul a avut loc în centrul orașului Turda

Falsa amendă pentru parcare, metoda nouă de înșelăciune în Capitală

VIDEO | Doi buzoieni s-au bătut în centrul orașului pentru o femeie!

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală