MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 15:59

Un ploieştean a dispărut fără urmă din Palatul Topkapi din Istanbul. Bărbatul era în excursie cu familia

Distribuie

Un ploieştean a dispărut fără urmă din Palatul Topkapi din Istanbul, de patru zile, iar familia îl caută disperată. Bărbatul se afla într-o excursie, care trebuia să se încheie astăzi, alături de soția sa și fiica lor, dar nimeni nu mai știe nimic de el.

Salvatore Popescu are 51 de ani și este din Ploiești, județul Prahova, fiind de profesie inginer. El a dispărut ăn ziua de joi, 30 august 2018, în jurul orei 13.30, de la intrarea interioară a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia.

Acesta se afla împreună cu soția și fiică sa și cu un grup organizat de turiști români care a plecat din Ploiești, cu autocarul, într-o excursie în Istanbul, în perioada  29 august 2018 -02 septembrie 2018, potrivit prahovaeconomica.eu.

După ce a constatat lipsa sa, familia acestuia și ghidul agenţiei de turism din Ploieşti au anunţat imediat poliţia și au mers la Consulatul României la Istanbul, pentru a cere ajutor.

Din primele cercetări ale poliţiei, prahoveanul nu a fost internat în niciun spital din orașul turc.

De altfel, soția sa spune despre el că era perfect sănătos şi nu suferea de vreo afecţiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunţe sau să nu îşi mai amintească.

În momentul dispariţiei sale, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra lui, dar când a fost sunat de cele două femei acesta era închis.

Salvatore Popescu, 51 de ani, din Ploiești

Salvatore Popescu, 51 de ani, din Ploiești


Citește și: Semne că ai nevoie urgent de o dietă de detoxifiere. Cum te anunță organismul că e „sufocat” de substanțe nocive


 

Citește mai multe despre salvatore popescu, disparitie, inginer, istanbul și Ploiești pe Libertatea.

Comentarii