Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un polițist a fost lovit în plin de un motociclist care își transporta nevasta și copilul!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un polițist a fost lovit în plin de un motociclist care își transporta nevasta și copilul!

VIDEO | Un polițist a fost lovit în plin de un motociclist care își transporta nevasta și copilul!

Străzile din China sunt periculoase uneori și pentru oamenii legii! Un incident mai puțin obișnuit a avut loc pe o stradă din orașul Xianyou, din provincia Fujian.

Mai mulți polițiști de la circulație erau în timpul serviciului când au văzut un motociclist circulând fără casă. În plus, omul avea în spate și toată familia, nevasta și copilul. Li, motociclistul în cauză, n-a vrut să oprească la cererea oamenilor legii. Unul dintre agenți i-a ieșit în față.

 

Dar Li n-a oprit. Polițistul a „zburat” prin aer după acest incident. Nici polițistul, nici Li, nici ceilalți doi pasageri de pe motocicletă n-au suferit răni grave. În schimb, Li va fi judecat fiindcă n-a respectat ordinul oramenilor legii și pentru că a încercat să-i obstrucționeze în timpul exercitării serviciului.

Incidentul a avut loc pe 23 martie, dar a fost dat publicității mai târziu.


Cu viața pre moarte călcând. Reporter la ambele capete ale unei întâmplări dramatice: familia care a donat ficatul unui băiețel de 7 ani și femeia care a primit o nouă șansă la viață

Close
Închide
  Close