Mergi direct la conținut »
Un poliţist de frontieră s-a alăturat mitingului din Bucureşti, după ce o fetiţă a fost dată afară din supermarket
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un poliţist de frontieră s-a alăturat mitingului din Bucureşti, după ce o fetiţă a fost dată afară din supermarket

Un poliţist de frontieră s-a alăturat mitingului din Bucureşti, după ce o fetiţă a fost dată afară din supermarket

Un poliţist de frontieră s-a alăturat mitingului din Bucureşti, după ce o fetiţă a fost dată afară din supermarket. Bărbatul va protesta, chiar dacă se află în concediu. Tânărul a povestit cum o fetiţă care i-a cerut un corn într-un supermarket a fost dată afară de paznici.

Polițistul Andrei Florin a povestit pentru Sindicatul Europol al Gărzii de Coastă motivul pentru care s-a decis să protesteze.

„Eu sunt Andrei. Eu lucrez într-un sistem în care e interzis să faci politica, care de altfel nici nu mă interesează. Mă duc la mitingul anti-infractorii din fruntea țării și explic și de ce. Asta ca să nu se obosească șefii mei sau șefii șefilor mei să mă cerceteze. Au răspunsurile aici.

Totul a început azi. Până azi eram oarecum indecis dacă să mă duc sau nu cu toate ca patriotismul din mine ma îndemna. Sunt ultimele zile libere și eram aproape hotărât că mâine să atac varful Moldoveanu, avand in vedere ca vremea era favorabila.

Mă aflu în Borșa/Maramureș într-un magazin Profi. în spatele meu aud galagie și ma intorc. Observ o fetita, in jur de 10 ani, care e apostrofata de o doamna bine imbracata „da’ lasă-mă în pace copilă”. Faptul că m-am întors i-a atras atenția copilei care se îndreapta spre mine cu un corn 7-days în mâna și cu voce stinsă, umila, ma intreaba „nenea, îmi cumperi, te rog frumos, un corn? eu nu am bani.”

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Ii spun „desigur, asteapta putin” dupa care ma pun să îmi cântaresc nectarinele. Termin cumpăraturile si ma duc sa iau cornuri si un suc si o caut pe fetita din ochi dar nu mai era. Ma uit printre rafturi și îl văd pe agentul de la securitate cum se plimba grav și important prin magazin. Tocmai o dăduse afară pe fetiță. Am cautat-o afara dar nu mai era, plecase.
Își dorea un corn, nu bani. Ea cerea un amărât de corn.

Asta e România în care trăim? România în care copiii plâng de foame iar noi îi ignorăm? România in care cei care au prea mult îi ignoră pe cei care poate nu au nimic? România în care agenții de securitate ne „apăra” de copii? Intratât ne-au înrăit „vajnicii” noștri conducatori?

Eu nu vreau să trăiesc în România asta și de asta astăzi voi fi la Bucuresti.

Voi striga pentru normalitate, nu pentru politică!

Voi striga pentru omenie!

Voi striga pentru România!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Citește și

VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”

 

 

Close
Închide
  Close