Polițistul este în plin proces de divorț de soția sa. Între cei doi au izbucnit tot mai multe scandaluri, iar ultima oară omul legii a sărit calul. În luna martie, la o altercație, el a amenințat-o pe soția lui cu cuțitul, iar pe fata lui, care a intervenit în apărarea mamei, a luat-o de gât și a aruncat-o de pereți, a notat vremeanoua.ro.

Au retras plângerea

Cele două au cerut ordin de restricție împotriva lui. Astfel, Mihai Aruștei a fost obligat de colegii lui să predea arma și să țină distanța de casa lui și să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimele lui. Dosarul penal de violență domestică deschis după acest incident a fost clasat după retragerea plângerii, pe rolul Judecătoriei Bârlad rămânând doar acțiunea de divorț.

„Din probe rezultă faptul că integritatea  fizică și psihică a  intimatelor victime este afectată de comportamentul agresiv al intimatului agresor, acestea se află într-o stare de pericol iminent generat de comportamentul pârâtului care, pe  fondul  unor probleme familiale, exercită asupra acestora acte de violență fizică, verbală și psihică.

Cu privire la întinderea în timp a acestui ordin, instanța apreciază, față de natura evenimentelor, atitudinea pârâtului, că o perioadã de 3 luni este suficientă și necesară pentru a se realiza corijarea atitudinii acestuia și pentru ca acesta să înțeleagă gravitatea faptelor sale și importanța existenței unui climat de liniște în cadrul societății, precum și faptul că integritatea fizică și psihică a fiecărui om trebuie respectată și protejată”, au motivat judecătorii când au emis ordinul de restricție.


Primele imagini cu Radu Mazăre după ce a aterizat în România. Fostul primar al Constanței a fost dus la Penitenciarul Rahova

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare