MENIU CAUTĂ

Un polițist din Vaslui și-a amenințat soția cu cuțitul, iar pe fiica lui a strâns-o de gât! A primit ordin de restricție

Distribuie

Mihai Aruștei, șeful postului de poliție din comuna Ciocani, județul Vaslui, a primit interdicție de a se mai apropia de familia sa după ce și-a amenințat soția cu cuțitul, iar pe fiica sa a strâns-o de gât și a aruncat-o de pereți.

Polițistul este în plin proces de divorț de soția sa. Între cei doi au izbucnit tot mai multe scandaluri, iar ultima oară omul legii a sărit calul. În luna martie, la o altercație, el a amenințat-o pe soția lui cu cuțitul, iar pe fata lui, care a intervenit în apărarea mamei, a luat-o de gât și a aruncat-o de pereți, a notat vremeanoua.ro.

Au retras plângerea

Cele două au cerut ordin de restricție împotriva lui. Astfel, Mihai Aruștei a fost obligat de colegii lui să predea arma și să țină distanța de casa lui și să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimele lui. Dosarul penal de violență domestică deschis după acest incident a fost clasat după retragerea plângerii, pe rolul Judecătoriei Bârlad rămânând doar acțiunea de divorț.

„Din probe rezultă faptul că integritatea  fizică și psihică a  intimatelor victime este afectată de comportamentul agresiv al intimatului agresor, acestea se află într-o stare de pericol iminent generat de comportamentul pârâtului care, pe  fondul  unor probleme familiale, exercită asupra acestora acte de violență fizică, verbală și psihică.

Cu privire la întinderea în timp a acestui ordin, instanța apreciază, față de natura evenimentelor, atitudinea pârâtului, că o perioadã de 3 luni este suficientă și necesară pentru a se realiza corijarea atitudinii acestuia și pentru ca acesta să înțeleagă gravitatea faptelor sale și importanța existenței unui climat de liniște în cadrul societății, precum și faptul că integritatea fizică și psihică a fiecărui om trebuie respectată și protejată”, au motivat judecătorii când au emis ordinul de restricție.


Primele imagini cu Radu Mazăre după ce a aterizat în România. Fostul primar al Constanței a fost dus la Penitenciarul Rahova

Citește mai multe despre Familie, ordin de restrictie, Poliție și Scandal pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii