Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un Porsche Boxter a fost catapultat de pe șosea direct la etajul unei vile. Doi oameni și-au pierdut viața

Un Porsche Boxter a fost catapultat de pe șosea direct la etajul unei vile. Doi oameni și-au pierdut viața

Șoferul unui autoturism marca Porsche Boxter a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina la etajul unei vile de pe marginea drumului, potrivit Observator TV. Accidentul a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 06.30, în orașul american New Jersey.

De Dragoș Tănase,

Din fericire, în clădire (de birouri) nu se afla nimeni în acel moment, dar conducătorul auto și pasagerul din dreapta și-au pierdut viața.

Autoturismul decolat efectiv de pe şosea, a străpuns fațada din cărămidă a unei clădiri de birouri și a rămas în cele din urmă într-una dintre camerele de la etaj, relatează Observator TV.

Din motive necunoscute încă, autoturismul Porsche Boxter de culoare roșie a ieșit de pe şosea, a intrat într-o bordură și a fost astfel catapultat în clădire.

Victimele, Braden DeMartin (22 de ani) și Daniel Foley (23 de ani), erau decedate când salvatorii au ajuns la locul accidentului.

Structura clădirii a fost grav afectată de impactul violent, astfel că nicio persoană nu mai are voie să intre în birouri, pentru că există risc iminent de prăbuşire.

FOTO: Observator TV/Twitter

VIDEO: NJ.com/Youtube

Close
Închide
  Close