Mergi direct la conținut »
Un preot din Iași duce copiii nevoiași la mare. Părintele Dan Damaschin a adunat deja fonduri pentru 120 de copii Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un preot din Iași duce copiii nevoiași la mare. Părintele Dan Damaschin a adunat deja fonduri pentru 120 de copii

Un preot din Iași duce copiii nevoiași la mare. Părintele Dan Damaschin a adunat deja fonduri pentru 120 de copii

Un preot din Iași duce copiii nevoiași la mare. Dan Damaschin, preot paroh la Biserica „Naşterea Domnului” de la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iaşi, a reuşit, cu ajutorul enoriaşilor şi al sponsorilor, din țară și chiar din afară, să adune fondurile necesare pentru a organiza o excursie la Marea Neagră pentru 120 de copii nevoiaşi.

Acțiunea s-a desfășurat prin intermediul Asociației „Glasul Vieții”, iar minorii provin din familii foarte sărace, cu posibilități financiare limitate.

Cei mai mulţi dintre ei au văzut pentru prima dată marea, în tabăra organizată în perioada 2-9 iulie 2017, care a costat aproximativ 18.000 de euro. Totuși, copiii au fost selectaţi în funcţie de rezultatele de la școală, scrie bunadimineataiasi.ro.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV / E oficial! A început urmărirea penală împotriva polițistului care l-a altoit pe Boureanu


„Slavă Domnului, totul a ieşit aşa cum ne-am propus, poate chiar mai bine. Pot spune că este cel mai reuşit proiect de anul acesta. Nu ştiu cum să descriu starea lor de bucurie: aproape toţi copiii au văzut acum pentru prima dată marea, plaja, nisipul. Marea era ceva din cărţi sau de la televizor. Am mers cu toţi 120 la plajă, toţi la masă, de trei ori pe zi, ne-am jucat cu toţii. […] Eu sunt copleşit de emoţie după aceste zile şi le mulţumesc tuturor oamenilor care au donat bani şi au făcut posibilă această tabără”, a precizat preotul Dan Damaschin, pentru sursa citată.

Un preot din Iași duce copiii nevoiași la mare. Părintele Damaschin are și alte proiecte în derulare

Părintele Dan Damaschin derulează mai multe proiecte pentru familiile nevoiaşe, cu mulţi copii, din comunele judeţului Iaşi.

De exemplu, prin intermediul acestea peste 1.000 de copii primesc lunar, ajutoare de la oameni din ţară impresionaţi de iniţiativa preotului.

 

Și, cu siguranță, gesturile umanitare ale acestuia nu se vor opri aici.

FOTO: bunadimineataiasi.ro


CITEȘTE ȘI… Socrul mic lovit de fulger în timp ce ținea un discurs la nunta fiicei


 

Close
Închide
  Close