De Cristian Anton,

Primarul din comuna Vințu de Jos, Ioan Iosif Josan, și-a dat singur o amendă de 1.000 de lei pentru că și-a schimbat acoperișul la casă fără autorizație de la primărie.

Edilul spune că a fost pârât de un vecin și vorbește despre cum în comună s-a ”ajuns la o ură între oameni”, care ”se reclamă unul pe altul”, potrivit Ziarul Unirea.

La final am fost obligat să mă amendez singur.

Primarul din Vințu de Jos, Ioan Iosif Josan:

”Avem multe probleme pe urbanism. A ajuns o ură între oameni, încât vin una-ntruna și se reclamă unul pe altul. Având în vedere «istoricul» autorizațiilor de construcție de la noi, cu 30 de autorizații de construcție anulate, au început să se pârască unul pe altul”, a declarat Ioan Iosif Josan.

”Chiar eu am fost pus în această situație, m-a pârât unul dintre vecini că mi-am schimbat acoperișul de pe casă.

Legal, este voie, dar să nu îi schimbăm arhitectura. Înainte să mă apuc să schimb arhitectura acoperișului, am întrebat un arhitect dacă este în regulă și o pot face fără autorizație.

Mi-a zis că nu e nevoie, pot lucra și fără autorizație de urbanism”, a declarat primarul.

A plătit jumătate din amendă

Josan a spus că a plătit 500 de lei, așa cum îi permite legea dacă achită într-un anumit termen, adică jumătate din amenda de 1.000 de lei pe care și-a aplicat-o.

Susra citată arată că ”în 2016 investigațiile oamenilor legii au scos la iveală nereguli legate atât de gestionarea banului public, cât și de emiterea unor acte nelegale legate de urbanism și fond funciar”.

Citeşte şi:

Cea mai neagră statistică din UE: în România un om moare la muncă la fiecare 35 ore. Care au ajuns să fie cele mai periculoase meserii

Tatăl unui bebeluș de la maternitatea Focșani: ”Înainte de vizita lui Dăncilă au dat pături și perne noi, apoi le-au luat înapoi”

Cartelul Renault. Sindicatele intervin în urma dezvăluirilor din Libertatea. ”O astfel de înțelegere privind angajarea de forță de muncă prezintă riscuri foarte mari”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați