Mergi direct la conținut »
Un producător de vin susține că a angajat virgine pentru a zdrobi strugurii. A prezentat certificatele la TVR
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un producător de vin susține că a angajat virgine pentru a zdrobi strugurii. A prezentat certificatele la TVR

Un producător de vin susține că a angajat virgine pentru a zdrobi strugurii. A prezentat certificatele la TVR

Producătorul de vin de la Crama Viișoara s-a lăudat în emisiunea „Viața Satului” de la Televiziunea Română că firma sa respectă tradițiile și apelează la virgine pentru a zdrobi strugurii în picioare.

De Răzvan Mihalașcu,

Mai mult, Gheorghe Albu a prezentat în timpul emisiunii difuzate de postul public de televiziune certificatele de virginitate ale fetelor, notează Hotnews.

Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieși amar!

Gheorghe Albu, patronul Cramei Viișoara

Afirmațiile producătorului de vin au stârnit controverse, iar fragmentul din emisiunea „Viața Satului” a fost distribuit de sute de oameni pe rețelele de socializare.

„Nu știu cum să vă spun asta căci mi-e mie jenă că am asistat la această discuție în iată, anul 2019, la televiziunea națională TVR. Aici, în emisiunea Viața Satului, patronul firmei producătoare de vin Viișoara a povestit cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare. Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine – omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate”, a scris Dora Constantinovici, pe Facebook.

Potrivit tabu.ro, Gheorghe Albu a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale din partea PNL, în 2007, și fost director al Direcției pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală Constanța. El este asociat unic în SC Nostalgic SRL, firma care deține Crama Viișoara.

sursă foto: captură video Youtube

Close
Închide
  Close