De Ciprian Iana,

Poliţiştii i-au făcut dosar penal bărbatului de 66 de ani, iar Inspectoratul Şcolar anunţă că face cercetări.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că incidentul a avut loc la Şcoala Gimnazială din comuna Vişeu de Jos, unde un elev de clasa a opta a fost lovit de profesor în clasă, la ore.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că poliţiştii au făcut un dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Şcolar Maramureş, cazul este cercetat şi de o comisie de inspectori şcolari.

„Ca urmare a informaţiei apărute cu privire la situaţia în care au fost implicaţi un elev şi un cadru didactic de la Şcoala Gimnazială Vişeu de Jos, ISJ Maramureş a luat legătura cu directorul Şcolii Gimnaziale Vişeu de Jos. În cursul zilei de miercuri directorul Şcolii Gimnaziale Vişeu de Jos a trimis o notă de relaţie şi s-a constituit o comisie de inspectori şcolari care cercetează aspectele referitoare la acest caz”, se arată în comunicat.

Elevul lovit a revenit recent din Spania și îi este dificil să se adapteze sistemului educațional din România.

Mai mult, părinții sunt revoltați și datorită faptului că același profesor ar pipăi elevele de clasa a VIII-a în zonele intime. Totodată, aceștia susțin că bărbatul le vorbește extrem de vulgar, notează actualmm.ro.

Citeşte şi:

Un bărbat a murit, după ce a căzut de pe acoperișul Sălii Sporturilor din Arad

Primele 5 termoscannere ajung în România, la sfârşitul săptămânii şi vor fi instalate în aeroporturi

România va oferi ajutoare din rezervele Agenţiei Naţionale de Rezerve de Stat Greciei, în contextul crizei refugiaţilor, a anunţat ministrul de Interne, Marcel Vela

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare