Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL | Protestul „vestelor galbene” de la Paris: Un protestatar în scaunul cu rotile a fost trântit de jandarmi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO VIRAL | Protestul „vestelor galbene” de la Paris: Un protestatar în scaunul cu rotile a fost trântit de jandarmi

VIDEO VIRAL | Protestul „vestelor galbene” de la Paris: Un protestatar în scaunul cu rotile a fost trântit de jandarmi

Zeci de mii de oameni au participat, în week-end, la manifestațiile antiguvernamentale care au avut loc pe străzile din Paris. Unul dintre incidentele petrecute în timpul protestelor violente a ajuns viral pe internet. 

Autoritățile franceze au fost criticate după ce un clip filmat în timpul protestelor „vestelor galbene” a fost făcut public. În imagini se poate vedea cum un protestatar aflat în scaunul cu rotile este înconjurat de polițiști, potrivit digi24.ro.

Forțele de ordine îi spun bărbatului că trebuie să părăsească drumul, iar apoi ei încearcă să îl îndepărteze cu forța. Scaunul cu rotile se împotmolește în nămol și un alt protestatar intervine pentru a-l împinge.

Dar totul se transformă într-un coșmar după ce unui jandarm i se pare că protestatarul în scaunul cu rotile este înarmat și îl trântește pe bărbat la pământ. Presa din Franța a notat că în urma incidentului scaunul cu rotile a fost avariat.

Toată lumea este cu ochii spre Paris. Protestatarii violenți „vestele galbene” au devastat centrul capitalei Franței, iar forțele de ordine au intervenit în forță. Momentele tensionate au fost surprinse de fotografii marilor agenții, iar Libertatea le aduce în fața dumneavoastră.

Citeşte și FOTO | Protestul „vestelor galbene” de la Paris în imagini. Cele mai impresionante fotografii surprinse în timpul violențelor din capitala Franței


 

Close
Închide
  Close