De Dragoș Tănase,

Silviu Cosmin Moldovan, în vârstă de 44 de ani, era medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie (UMFST) din Târgu Mureș.

Miercuri, în jurul orei 17.20, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.5 Miercurea Nirajului au fost sesizați prin Apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că e posibil ca tatăl acestuia să se fi sinucis într-un imobil situat pe raza comunei Livezeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și echipaje de jandarmi și pompieri, care au pătruns în imobil, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit spânzurat, notează punctul.ro.

Echipajul medical sosit la fața locului a constat decesul acestuia, trupul neînsuflețit fiind transportat la IML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Medicul Silviu Cosmin Moldovan (FOTO: msnews.ro)

Polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Și soția medicului s-a sinucis, anul trecut

Anul trecut, pe 8 noiembrie, judecătoarea Cristina Moldovan Pașol (38 de ani) de la Curtea de Apel Mureș, a fost găsită de polițiștii din Sovata, cu gâtul tăiat, în localitatea Sărățeni, lângă mașina personală.

A fost transportată la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, fiind declarată în moarte cerebrală.

A fost declarată decedată în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2019, iar rudele sale au aprobat deconectarea de la aparate și prelevarea de organe pentru salvarea altor vieți, potrivit msnews.ro.

Citeşte şi:

Actorul Stan Kirsch s-a sinucis. Era cunoscut din serialele „Friends” și „Highlander”

Sinucideri și afaceri imobiliare într-o clădire deținută de Mânăstirea Căldărușani. Starețul: „Chiriașii plătesc la prețul zonei ori evacuarea!„

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși