Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un român a fost dat afară dintr-un bar din Torino. S-a întors cu ranga și a distrus tot
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Un român a fost dat afară dintr-un bar din Torino. S-a întors cu ranga și a distrus tot

Un român stabilit în Italia a fost dat afară din barul "Alexandra" de pe Via Paolo Veronese, din Torino, pe motiv că ar fi fost băut.

Acesta n-a suportat „afrontul”, s-a întors în scurt timp cu o rangă şi a început să distrugă tot. El nu a rănit pe nimeni dintre clienții localului, a notat observator.tv.

Românul, în vârstă de 39 de ani, l-a bătut întâi pe proprietar, apoi a început să spargă sistematic totul în interior. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Românul s-a întors în scurt timp înarmat cu un pistol fals şi cu o rangă, l-a bătut pe proprietar şi a început să distrugă sistematic restaurantul, precizează torinoggi.it, care publică şi imaginile.

Carabinierii au fost solicitaţi de urgenţă, iar aceştia au reuşit să-l imobilizeze pe românul furios. El a fost reţinut, urmând să fie prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.


Sistemul antigrindină de 25 de milioane de euro dă rateuri! 16 rachete, de aproape 1.300 de euro bucata, au fost trase degeaba în ziua urgiei

Close
Închide
  Close