Mergi direct la conținut »
Un român a furat un taxi în Spania. Șoferul a fost concediat pentru neglijența sa
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a furat un taxi în Spania. Șoferul a fost concediat pentru neglijența sa

Un român a furat un taxi în Spania. Șoferul a fost concediat pentru neglijența sa

Un român a furat pe 2 mai un taxi pe care îl comandase. Șoferul și-a pierdut și mașina, dar și locul de muncă pentru o eroare pe care nu trebuia s-o comită.

Românul se afla pe o plajă între Velez și Malaga când a chemat un taxi care să-l ducă în stațiunea Marbella. Cursa trebuia să facă aproximativ 130 de euro, a notat observator.tv.

La un moment dat, șoferul și-a dat seama că trebuie să alimenteze mașina și a oprit într-o benzinărie. Omul a făcut plinul și s-a dus să plătească, dar românul s-a urcat la volan și dus a fost.

Maşina a fost descoperită după şase ore, ascunsă într-o curte, iar hoţul identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Pe drumul spre Marbella, românul a mai alimentat şi el odată, de 85 de euro, fugind fără să plătească, a scris Malaga Hoy.

Proprietarul taxiului a declarat pentru sursa citată că l-a concediat pe taximetristul care lucra de doi ani pentru el: „Nu avea voie să lase clientul singur în maşină, nesupravegheat. Ştia că nu are voie să alimenteze cu client în maşină şi de asemenea în cazul unor astfel de curse, pe distanţe mari, trebuie să ceară plata în avans. Îmi pare rău, a trebuit să îl concediez, paguba la maşină e de 1.000 de euro, a fost lovită de hoţ”.


Nota de plată a sărbătorilor de Paște: zeci de mii de euro pentru iepurași 3D și decorațiuni de plastic! „Valoarea este una spirituală! Acesta este beneficiul, plăcutul ochiului”

Close
Închide
  Close