Mergi direct la conținut »
Un român a vrut să meargă cu o mașină de ocazie. Bărbatul care lucrează în străinătate a trăit apoi spaima vieții
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român a vrut să meargă cu o mașină de ocazie. Bărbatul care lucrează în străinătate a trăit apoi spaima vieții

Un român a vrut să meargă cu o mașină de ocazie. Bărbatul care lucrează în străinătate a trăit apoi spaima vieții

Un bărbat în vârstă de 21 de ani care lucrează în străinătate a ajuns acasă ca să petreacă sărbătorile, dar a decis să aștepte o ocazie într-o stație din Dumbrăveni.

Doi tineri, unul în vârstă de 18 ani, celălalt în vârstă de 24 de ani au oprit, dar nu ca să-l ia la ocazie, ci să-l jefuiască. Aceștia i-au sustras 1.200 de euro, 30 de lei și un telefon mobil, a informat ziaruldevrancea.ro.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au efectuat cercetări față de doi tineri din comuna Tâmboești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Vrancea.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au reținut în cursul nopții  pentru 24 de ore doi tineri din comuna Tâmboești, de 18 respectiv 24 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

S-au făcut percheziții la locuințele celor doi

În fapt, în noaptea  de 17 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, un bărbat, de 21 de ani, în timp ce se afla într-o stație de transport public din comuna Dumbrăveni, a fost deposedat prin violență de către o persoană necunoscută, de sumele de 1200 de euro și 30 lei, o geacă și un telefon mobil, pe care a reușit însă să-l recupereze.

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!
Recomandări

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!

În urma cercetărilor efectuate, în cursul aceleiași nopți, poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Tâmboești, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie cu ajutorul unui bărbat, de 24 de ani, din aceeași localitate.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați, în urma cărora au fost ridicate mijloace materiale de probă.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vrancea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Focșani pentru luarea măsurilor legale.


Vecinul cuplului Firea-Pandele secretizează iluminatul festiv. Adrian Corbu, director al companiei care se ocupă de iluminatul Bucureștiului, refuză să spună cine a câștigat contractul pentru decorațiunile de Crăciun

Close
Închide
  Close