Mergi direct la conținut »
Un român care a comis o crimă în Franța a fost prins într-un sat din Caraș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român care a comis o crimă în Franța a fost prins într-un sat din Caraș

Un român care a comis o crimă în Franța a fost prins într-un sat din Caraș

Un român care era căutat la nivel continental pentru o crimă comisă în urmă cu doi ani a fost prins într-un sat din județul Caraș, informează  glasul-hd.ro.

Bărbatul originar din Deva a fost prins pe raza comunei Bucova, din județul Caraș.  În decembrie 2016, acesta împreună cu alți patru complici au pătruns în incinta unei societăți din Saint Camat, Franța. 

Cei cinci agresori au furat din depozitul firmei respective piese de la utilajele agricole, după care au fugit cu mașina victimelor.
În urma cercetărilor făcute de autoritățile franceze s-a stabilit că bărbatul este una dintre cele cinci persoane care au participat la omorârea în bătaie a unui paznic, angajat al unei firme franceze.

S-a ascuns într-un colț uitat de lume

Bărbatul care avea mandat de extrădare se sustrăgea mandatului european emis pe numele lui. El s-a ascuns în satul Bucova, într-o zonă greu accesibilă. ”În urma investigațiilor, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara împreună cu colegii de la SIC Caraș Severin l-au depistat pe individ.

Acțiunea s-a desfășurat fără alte evenimente, iar pe numele bărbatului autoritățile au emis mandat de arestare provizoriu pentru 30 de zile în vederea predării acestuia către autoritățile judiciare din Franța, fiind înștiințată Curtea de Apel Timișoara, secția penală. Deveanul este în prezent în arestul IPJ Hunedoara.”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Recent, a fost prins un bărbat care a comis o crimă în Ungaria în urmă cu 22 de ani.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Directorul medical al Spitalului Militar din Constanța a uitat două foarfeci de 16 cm în burta unei paciente de 61 de ani!

VIDEOREPORTAJ/ Campania Libertatea „Centenar Solidar” a început. Opt copii, o cameră, nici o jucărie, dar multe visuri

Close
Închide
  Close