Mergi direct la conținut »
Un român din Italia a omorât în bătaie o pisică. Scenele de cruzime au fost filmate. Ce pedeapsă riscă individul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român din Italia a omorât în bătaie o pisică. Scenele de cruzime au fost filmate. Ce pedeapsă riscă individul

Un român din Italia a omorât în bătaie o pisică. Scenele de cruzime au fost filmate. Ce pedeapsă riscă individul

Un român de 24 de ani, stabilit în Sicilia, ar putea face până la doi ani de închisoare, după ce a fost acuzat că a ucis în bătaie o pisică. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere, în timp ce lovea cu cruzime un pisoi pe care l-a omorât.

Imaginile au circulat pe Internet mai multe zile și au îngrozit comunitatea din Siracusa care a cerut autorităților să îl identifice pe agresor. În imaginile surprinse miercuri de camerele de supraveghere se vede cum tânărul a lovit cu picioarele un pisoi de șapte luni până când l-a lăsat inert.

Carabinierii au reușit să îl identifice pe autorul agresiunii, în persoana unui român de 24 de ani. Audiat de anchetatori, tânărul nu a oferit o explicație pentru gestul său, scrie publicația Siracusa News, citată de rotalianul.com.

Vă avertizăm! Imaginile agresiunii au un puternic impact emoțional!

Legislația din Italia prevede că oricine care „cu cruzime și fără nicio necesitate cauzează moartea unui animal” riscă de la patru luni la doi ani de închisoare. Românul a fost denunțat și a fost pus sub acuzare.

sursă foto: captură video


Citește și Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei


 

Close
Închide
  Close