Mergi direct la conținut »
Un român a jefuit o bancă din Marea Britanie cu ajutorul unui pachet suspect. Bărbatul e căutat de Poliție / FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a jefuit o bancă din Marea Britanie cu ajutorul unui pachet suspect. Bărbatul e căutat de Poliție / FOTO

Un român a jefuit o bancă din Marea Britanie cu ajutorul unui pachet suspect. Bărbatul e căutat de Poliție / FOTO

Un român de 64 de ani a fost dat în urmărire în Marea Britanie, după ce a jefuit o bancă din orașul Luton, folosind un pachet suspect. Bărbatul a reușit să fugă cu banii, fără să fie observat de polițiștii care investigau coletul.

Alarma s-a dat, vineri, 7 decembrie, la o sediul unei bănci din orașul britanic Luton. Polițiștii au fost chemați să evacueze sucursala Co-Operative Bank din cauza unui pachet suspect.

Totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. În timp ce anchetatorii investigau pachetul, un bărbat, aflat în bancă, a reușit să fure o parte din bani, relatează publicația lutontoday.co.uk, citată de Adevărul.

Autorul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere. Bărbatul s-a dus la gară și s-a urcat într-un tren cu destinația Londra, având asupra sa două valize. Suspectul a fost identificat de polițiști ca fiind Ion Crăciunescu, un român de 64 de ani.

Anchetatorii britanici nu au precizat câți bani a furat românul din bancă. Ion Crăciunescu e căutat în toată Marea Britanie, după ce a fost dat în urmărire.


Citește și Schimbările Codului Rutier italian pe înțelesul tuturor. Ce trebuie să știe românii din Italia cu mașini înmatriculate în țară, pentru a nu risca amenzi usturătoare


 

Close
Închide
  Close