MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 16:19

Un român s-a sinucis în Italia pentru că nu și-a găsit de lucru

Distribuie

Un român de 40 de ani, aflat în Italia pentru a munci, și-a pus capăt zilelor, miercuri, 14 februarie, disperat fiind că nu își găsea un job, scrie Occhio di Napoli.

Bărbatul s-a spânzurat în dormitorul său pe care îl avea închiriat într-o casă la comun aflată în zona dintre Cangiani din Marchesa și Boscoreale, regiunea Campania. El a fost găsit de o persoană care locuia în aceeași casă și care a chemat carabinierii. Nu s-a mai putut face nimic pentru român, dar polițiștii din Boscoreale au deschis o anchetă pentru a stabili de ce a luat această decizie.

Presa italiană scrie că tânărul trăia de mai mulți ani în Italia şi că la baza gestului său extrem ar fi fost că nu reuşea să-şi găsească un loc de muncă.

Nu de mult, o româncă de 19 ani s-a sinucis după ce și-a pierdut locul de muncă dintr-un centru comercial din ItaliaAna Maria Cioponea, originară din județul Caraș Severin, a suferit de depresie după ce a fost concediată. Ea locuia de ceva vreme în localitatea Balsorano din provincia LAquila și lucra ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora, potrivit ciociariaoggi.it.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


 

Comentarii