MENIU CAUTĂ

Un șoarece a fost filmat într-un supermarket din Arad. Mișuna printre cutiile cu iaurt / VIDEO

Distribuie

Un șoarece a fost filmat într-un supermarket din Arad, în timp ce se plimba pe raftul cu produse lactate. Rozătoarea a fost surprinsă în imagini de un client al magazinului care a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Grozăvia a avut loc, cel mai probabil, sâmbătă după-masa, la un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, scrie aradon.ro.

UPDATE. Compania Kaufland, de care aparține supermarketul din Arad, a transmis un mesaj prin care consideră că filmarea este „orchestrată” și face parte dintr-o campanie de denigrare a companiei.

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis compania Kaufland.


Un bărbat a văzut cum un șoarece mișuna printre cutiile de iaut aflate pe raftul supermarketului. Acesta a filmat și fotografiat rozătoarea care se ascundea după produse, iar apoi a publicat imaginile pe Facebook.

Șoarecele a fost filmat în timp ce se plimba pe un raft cu produse inscripționate cu mesajul „Vreau în România”.

În urmă cu aproape două săptămâni, un șoarece a fost filmat în vitrina cu carne a unui magazin Kaufland din Curtea de Argeș. Imaginile care au revoltat clienții au fost făcute publice pe rețelele de socializare.


Citește și EXCLUSIV/ Buncărele incandescente, locul în care pompierii învață să ”citească” focul. Temperaturile depășesc, la antrenamente, 1.000 de grade Celsius


 

Citește mai multe despre Arad, iaurt și şoarece pe Libertatea.

Comentarii