MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 11:35

Un șofer a murit pe Autostrada Transilvania, după ce a căzut de pe un pod. Bărbatul încerca să își repare mașina

Distribuie

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a murit în dimineața zilei de sâmbătă, 13 octombrie, după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 metri, între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Conducătorul auto, care era din judeţul Bihor, încerca să îşi repare maşina, pe timp de noapte, în zona localităţii Sănduleşti din județul Cluj, iar o greșeală i-a fost fatală.

„Un bărbat de 44 de ani din judeţul Bihor a decedat după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 metri între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, în zona localităţii Sănduleşti. A fost realizat accesul la victimă de către echipajul SMURD, pe o porţiune de cca 300 m de teren accidentat, pentru manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului. Din primele informaţii, rezultă că bărbatului i se stricase autoturismul pe timpul nopţii, a solicitat asistenţă, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers”, a menţionat ISU Cluj, citat de Agerpres.

  • FOTO – arhivă

Citește și – Pușcăriașii sunt inventivi când vor obiecte interzise. Telefoane cât un deget, făcute din plastic pentru a nu fi detectate, ajung la deținuți


Citește mai multe despre Bihor, cluj, pod și șofer pe Libertatea.

Comentarii