Mergi direct la conținut »
Un șofer beat a spulberat o mamă și pe fiica acesteia, lângă Cluj. După ce a fugit de la fața locului, a produs un alt accident
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer beat a spulberat o mamă și pe fiica acesteia, lângă Cluj. După ce a fugit de la fața locului, a produs un alt accident

Un șofer beat a spulberat o mamă și pe fiica acesteia, lângă Cluj. După ce a fugit de la fața locului, a produs un alt accident

Un șofer beat a spulberat o mamă și pe fiica acesteia lângă Cluj. A fugit de la fața locului, însă la scurt timp a produs un alt accident. 

Un grav accident de circulație s-a petrecut ieri pe raza comunei Borșa, din județul Cluj, a informat actualdecluj.ro. Un bărbat din localitate, beat „cui”, a lovit o mamă în vârstă de 25 de ani și pe fiica acesteia, în vârstă de numai trei ani.

 

Alcoolemia i-a șocat pe polițiști

Bărbatul n-a oprit, așa cum prevede legea, ci a fugit de la locul accidentului. Omul a făcut un alt accident, la puțin timp, pe raza aceleiași localități.

Alcoolemia în sânge a șoferului a fost de 3.32 la mie, un procent extrem de mare. „Sincer sunt șocat”, a spus un polițist. Bărbatul a fost reținut 24 de ore. Azi acesta ar urma să fie propus instanței pentru arestare preventivă.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Începe școala la Zoo! Conducerea Grădinii Zoologice din Băneasa le-a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței!

Close
Închide
  Close