13 Sep. 2017 16:18

VIDEO | Un șofer indisciplinat în trafic a primit o lecție dură la polițiștii rutieri. “Educație cu forța. Ar fi trebuit…”

Distribuie

Un șofer din București a mers cu spatele pe linia de tramvai. Un utilizator de Facebook a postat, în această dimineață, niște imagini care au devenit virale.

Șoferul unui autoturism Dacia Logan nu a mai avut răbdare să aștepte în coloana de mașini formată în Capitală, pe strada Buzești, sensul spre bulevardul Ion Mihalache, din zona Piața Victoriei.

Și-a încercat norocul pe linia de tramvai, chiar prin interiorul unei stații. Și cum acest lucru este interzis de Codul Rutier în vigoare, iar planetele nu erau aliniate în favoarea sa, un echipaj de la Poliția Rutieră l-a surprins pe nerăbdătorul conducător auto.

Nu l-au amendat, dar poate și-ar fi dorit, pentru că agenții rutieri l-au escortat – el… mergând cu spatele –  până la intrarea în stație, unde a intrat în rând.

“Uite așa-i faci mizeriei educație cu forța. Ar fi trebuit ca după ce-l ‘conducea’ înapoi la coadă să-i administreze și-o amendă frumoasă”, a fost unu dintre comentariile de pe Facebook.

Alții se “minunau” că Poliția Rutieră deține un autoturism marca Audi, dar asta e altă discuție…

VEZI VIDEO AICI


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV VIDEO/ Pompierul Gabriel Boitan a salvat doi oameni si a murit la datorie. Fiul îi calcă pe urme tatălui-erou!


 

Loading...
Comentarii