Mergi direct la conținut »
UPDATE/Un șofer român a murit pe Autostrada M5 din Ungaria. MAE a confirmat accidentul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > UPDATE/Un șofer român a murit pe Autostrada M5 din Ungaria. MAE a confirmat accidentul

UPDATE/Un șofer român a murit pe Autostrada M5 din Ungaria. MAE a confirmat accidentul

Un șofer român a murit pe Autostrada M5 din Ungaria, după ce a intrat cu o camionetă într-un TIR joi, 24 mai, în jurul orei 10:00. Accidentul s-a petrecut la 32 de kilometri de Budapesta și, deocamdată, nu se cunosc cauzele acestui impact fatal.

UPDATE 16.40: Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat că persoana care a decedat în accidentul de pe M5 este român.

”Ambasada României în Ungaria urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 24 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în România”, arată MAE.

„Conform datelor preliminare obținute de reprezentanții misiunii diplomatice, în urma accidentului, șoferul unuia dintre autoturisme, cetățean român, a decedat. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgență, la locul accidentului pentru a acorda asistență consulară. Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situația și menține legătura cu autoritățile locale”, a precizat Ministerul Afacerilor Externe.


Şoferul român a murit pe loc, strivit între fiarele cabinei, iar autostrada a fost închisă total pe sensul de mers către Budapesta, informează Observator TV.

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

Martorii susțin că autovehiculul era înmatriculat în România, având numere de Timiş. Și TIR-ul avea tot numere de România.

Mai mulţi şoferi români care au trecut prin zonă susţin că îl cunoşteau pe cel mort, care lucra pentru o firmă din comuna Ortişoara, judeţul Timiş.

Accidentul vine la puțin timp după o altă tragedie petrecută pe o șosea maghiară, în care au fost implicați români.

Marţi, 22 mai, 9 români au murit pe un drum din Ungaria, după ce microbuzul în care călătoreau s-a izbit frontal cu un TIR plin cu Nisip. Şoferul microbuzului făcea live pe Facebook, în momentul impactului.

FOTO – Facebook.com/Urdea Alexandru


Citește și… GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999


 

Close
Închide
  Close