Mergi direct la conținut »
Un șofer român a povestit cum a salvat doi pasageri dintr-o altă mașină implicată într-un accident în Italia: "Ea tremură, eu tremur, el nu mișcă..."
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer român a povestit cum a salvat doi pasageri dintr-o altă mașină implicată într-un accident în Italia: "Ea tremură, eu tremur, el nu mișcă..."

Un șofer român a povestit cum a salvat doi pasageri dintr-o altă mașină implicată într-un accident în Italia: „Ea tremură, eu tremur, el nu mișcă…”

Un șofer român a povestit cum a fost martorul unui teribil accident și i-a salvat pe doi pasageri dintr-o altă mașină, care erau grav răniți.

Accidentul s-a întâmplat pe o autostradă din Italia, în urmă cu o săptămână și a fost surprins pe camera de luat vederi pe care acesta o avea montată pe tir, a anunțat observator.tv.

Şoferul a povestit, într-o postare pe Facebook, tot ce a trăit în noaptea în care o şoferiţă beată a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie.

„O noapte liniștită, ca oricare alta, aceeași cursă, aceeași autostradă, aceeași oră. Semnalizez, intru în depășire la un coleg de Cluj. 5 secunde până la impact. Mă apropii încet de cabina colegului, îi văd luminile în bord, o Scanie Albă. Drumul liber, nimeni în fața noastră, mă apropii de geam și deodată simt o izbitură puternică”, a scris tânărul şofer român.

Un autoturism, condus de o şoferiţă şi în care se mai afla un tânăr, a intrat în plin în partea din spate a TIR-ului, iar impactul a fost foarte puternic. Cei doi accidentați grav au primit primul ajutor din partea românului.

„Ea plânge, urlă, el tremură și se ține de coaste”

„Doi pasageri, o ea și un el. Ea la volan, el pasager. Ea plânge, urlă, el tremură și se ține de coaste. Fug spre cabină, îmi arunc bocancii, iau o sticlă de apă și îi dau să bea. În toată agitația încerc să-mi aduc aminte ce am învățat la cursurile de prim ajutor.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

El tremură, ea urlă în continuare. Fug din nou în cabină, iau perna, plapuma și le duc, le pun pe jos și-l așez pe el. Fug iar în cabina, iau trusa de prim ajutor. Îmi pun mănușile, caut, caut bandaje și pansament, la naiba, nu găsesc.

Tremur, în sfârșit reușesc să desfac pachetele. O bandajez pe ea, pierde mult sânge la mână, o dau jos și-o sprijin de mașină. Plânge. Mă întorc la el. Tremură, și se pierde. Încerc să îi pun masca, degeaba. Leșină. Două minute mai târziu, ajunge ambulanța și îmi ia locul. Ea tremură, eu tremur, el nu mișcă”, a scris şoferul în postarea de pe Facebook.


Exatlon & Co, pericole pentru participanți! Vedeta care era să-și piardă un picior la Ultimul Trib: „A trăit clipe de teroare”

Close
Închide
  Close