De Cătălin Schipor, Miercuri, 01 august 2018, 14:59

Un stâlp de lemn, aparținând societății Telekom, aflat la intersecția străzii Alba Iulia și strada Verde din municipiu Constanța, s-a șubrezit, existând pericolul să se rupă.

La începutul acestei săptămâni, societatea a fost sesizată despre situație, oamenii fiind asigurați că „se va prezenta o echipă pentru remedierea problemei”. Echipa a întârziat să apară, iar în cursul zilei de miercuri, stâlpul s-a rupt. Din fericire, nu a căzut pe trotuar sau șosea, ci pe gardul unui imobil, fără a răni pe cineva.

În cele din urmă, după multă vâlvă, o echipă a Telekom și-a făcut apariția la locul incidentului.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații în Construcții, în a căror competență directă intră stâlpii stradali, nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

În schimb, o echipă Serviciul Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal din cadrul Poliției Locale Constanța s-a deplasat la fața locului pentru a verifica amplasarea stâlpului și dacă societatea respectivă a luat toate măsurile necesare conform legii.

Sursa FOTO Facebook

Citește și: Marian Godină a ”desființat” un coleg de la Rutieră după scandalul plăcuțelor: ”Românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”