Mergi direct la conținut »
Un student din Iași a căzut de la etajul 4 al căminului. Ce s-a întâmplat în camera lui, cu puțin timp înaintea incidentului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un student din Iași a căzut de la etajul 4 al căminului. Ce s-a întâmplat în camera lui, cu puțin timp înaintea incidentului

Un tânăr de 19 ani, student în primul an la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității "Gheorghe Asachi" din Iași, a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 4 al căminului în care locuia. 

De Ioana Tomescu,

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit Ziarul de Iași, mai mulți tineri s-au strâns într-o cameră de cămin pentru a sărbători începutul vacanței de Paște. La petrecere, tinerii au consumat băuturi alcoolice și droguri, scrie sursa citată. La un moment dat, tânărul de 19 ani a rămas singur, s-a apropiat de fereastră, iar câteva minute mai târziu a fost găsit pe caldarâm de paznicul căminului.

Nu se știe dacă tânărul a căzut în urma unui accident nefericit sau s-a aruncat de la fereastră.

Studentul a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” și a fost internat la Terapie Intensivă, secția Ortopedie.

„A fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălţime, declarativ s-a aruncat după consumul de marijuana, din camera de cămin, evenimentul fiind petrecut în zona Tudor Vladimirescu. A suferit traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, fractură a bazinului, fractură complexă la nivelul piciorului drept, contuzie hepatică, contuzie pulmonară. Din cauza leziunilor suferite a fost internat la Terapie Intensivă în Clinica de Ortopedie”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iași, potrivit Agerpres.


Citește și:

Fiului unui primar PSD i s-a mărit salariul cu 400% în doi ani! Absolvent de Sport, Dragoș Panțeru câștigă 2.000 euro pe lună, ca șef la o mică policlinică de comună!

Close
Închide
  Close