Oamenii legii au ajuns la locul indicat de tânăr și au descoperit o unitate spartă de hoți. Din analiza probelor luate de la fața locului, unde s-au găsit urme de sânge pe cioburile geamurilor sparte, s-a descoperit că hoțul fusese tocmai cel care acum a reclamat agresiunea, a informat stiridinbucovina.ro.

Bărbatul a sunat la 112 tocmai pentru a atrage atenția de la furtul comis chiar de el. Din respectivul magazin dispăruseră 24 de pachete de țigări și suma de 23 de lei.

Trei dintre pachete au fost descoperite chiar asupra hoțului care reclamase agresiunea. Acesta a explicat apoi, la audieri, că a fost cu un alt prieten la furturi din magazine.

Colegul lui de „afaceri” trebuia să-l aștepte afară cu mașina gata pornită. Dar, după ce a ieșit din magazinul pe care îl spărsese, tânărul a constatat că prietenul lui fugise cu mașina.

Fiindcă suferise o rană la picior care sângera puternic, el a sunat la 112. A spus că a fost atacat, dar de fapt el spărsese un magazin și se rănise în timpul „acțiunii”.


Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea