MENIU CAUTĂ

Un sucevean a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătut! Când au analizat probele, oamenii legii au rămas interziși

Distribuie

Un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătut pe raza orașului Suceava. El a zis că a venit din Câmpulung Moldovenesc, unde locuiește, la Suceava, pentru a scoate bani de la o bancă la care are cont, dar care n-are ATM la el în localitate.

Oamenii legii au ajuns la locul indicat de tânăr și au descoperit o unitate spartă de hoți. Din analiza probelor luate de la fața locului, unde s-au găsit urme de sânge pe cioburile geamurilor sparte, s-a descoperit că hoțul fusese tocmai cel care acum a reclamat agresiunea, a informat stiridinbucovina.ro.

Bărbatul a sunat la 112 tocmai pentru a atrage atenția de la furtul comis chiar de el. Din respectivul magazin dispăruseră 24 de pachete de țigări și suma de 23 de lei.

Trei dintre pachete au fost descoperite chiar asupra hoțului care reclamase agresiunea. Acesta a explicat apoi, la audieri, că a fost cu un alt prieten la furturi din magazine.

Colegul lui de „afaceri” trebuia să-l aștepte afară cu mașina gata pornită. Dar, după ce a ieșit din magazinul pe care îl spărsese, tânărul a constatat că prietenul lui fugise cu mașina.

Fiindcă suferise o rană la picior care sângera puternic, el a sunat la 112. A spus că a fost atacat, dar de fapt el spărsese un magazin și se rănise în timpul „acțiunii”.


Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Citește mai multe despre hoţi, politia locala și Suceava pe Libertatea.

Comentarii