13 Ian. 2018 14:15

Un tânăr de 20 de ani a câștigat 450 de milioane de dolari la loto. Ce planuri are

Distribuie

Un tânăr de 20 de ani din Florida este câștigătorul premiului de 450 de milioane de dolari. Shane Missler a dezvăluit acest lucru printr-un mesaj scris pe Facebook. El și-a dat imediat demisia și și-a făcut planuri cu premiul uriaș, relatează The Telegraph.

Dumnezeule' – este mesajul postat de Shane Missler pe Facebook, la scurt timp după ce a aflat că a devenit milionar. Nu este un mesaj surprinzător, având în vedere că a câștigat al patrulea premiu din istoria Mega Millions, respectiv  451 de milioane de dolari.

Am doar 20 de ani, dar sper să folosesc acest premiu pentru a-mi urmări pasiunile, a-mi ajuta familia și pentru a ajuta lumea', a spus Shane. Tânărul a cumpărat biletul norocos de la un magazin aflat în apropiere de locuința părinților săi. El a spus că a avut un sentiment că va câștiga.

Dacă am învățat ceva până acum, în scurta mea perioadă petrecută pe pământ, este că cei care mențin o gândire pozitivă sunt răsplătiți', a mai spus el.

Intenționez să am grijă de familia mea, să mă distrez și să construiesc calea pentru un succes financiar, astfel încât să las o moștenire', a completat el.

Tânărul milionar a spus și ce a făcut prima oară după ce a realizat că a câștigat: și-a sunat fratele și i-a dat vestea cea mare. A doua zi, de dimineață, el i-a spus și tatălui său.

Shane avea două variante pentru a intra în posesia premiului. Astfel, putea să opteze pentru a primi lunar o sumă de bani, într-o perioadă mai lungă, sau să primească tot premiul acum. El a optat pentru a doua variantă. Astfel, după aplicarea taxelor, el a intrat în posesia a 281 de milioane de dolari.


Citește și: Când iese din 'Las Fierbinți', Văncică alias Celentano e …critic de teatru. 'Mă enervează Florin Piersic jr!'!


Loading...
Comentarii