Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 21 de ani din Bistrița s-a sinucis după o cearta cu iubita sa. A intrat cu mașina în stâlpul unei pasarele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un tânăr de 21 de ani din Bistrița s-a sinucis după o cearta cu iubita sa. A intrat cu mașina în stâlpul unei pasarele

O mașină a intrat cu mare viteză în stâlpul unei pasarele, noaptea trecută, în municipiul Bistrița din județul Bistrița-Năsăud. În urma impactului, șoferul, un tânăr de 21 de ani, a fost proiectat în afara autoturismului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

De Dragoș Tănase,

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, unul de prim-ajutor, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, citat de Bistriteanul.ro.

„Medicul care încadrează echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 21 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus:

Cercetările făcute de polițiști la fața locului au indicat că tânărul circula cu viteză foarte mare, iar în zona impactului nu au fost găsite urme de frânare.

Potrivit unor declarații ale apropiaților tânărului, se pare că acesta s-ar fi certat cu iubita sa, pe care apoi a anunțat-o la telefon că se va sinucide.

„Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, Virginia Pîrlea:

FOTO & VIDEO: bistriteanul.ro

Close
Închide
  Close