MENIU CAUTĂ

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat după ce a bătut un bihorean şi i-a furat banii câştigaţi la jocuri de noroc

Distribuie

Un bărbat din Valea lui Mihai, județul Bihor, a câștigat o sumă frumoasă la jocurile de noroc, dar nu s-a bucurat prea mult de bani. El a fost "ochit" de un alt bărbat, care l-a atacat și i-a furat toți banii câștigați.

Tâlhăria s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 23, iar victima a sunat la 112. Agresorul, care se numeşte Siladi Vilmos, l-a bătut pe „norocos” şi i-a furat 1.300 de lei. Bărbatul a fost rănit în urma altercaţiei, suferind leziuni care necesită, spun poliţiştii, 3-4 zile de îngrijiri medicale, a notat bihoreanul.ro.

Agresorul său a fost identificat a doua zi, pe o stradă din Valea lui Mihai. Poliţiştii au găsit la el 1.100 de lei din banii furaţi. Siladi Vilmos a fost reţinut pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar luni a fost arestat.

„Luni, 15 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Marghita a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele tânărului de 23 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, arată comunicatul poliției.


VIDEO | Legătura miraculoasă dintre București și Notre-Dame! În Catedrala Sfântul Iosif din Capitală se află o bucată din coroana de spini a lui Iisus, salvată din flăcările care au mistuit Notre-Dame

Citește mai multe despre Bihor și furt pe Libertatea.

Comentarii