Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Dâmbovița a câștigat la păcănele o sumă uriașă. Patronul agenției nu a vrut să-i dea cei 54.000 de lei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Dâmbovița a câștigat la păcănele o sumă uriașă. Patronul agenției nu a vrut să-i dea cei 54.000 de lei

Un tânăr din Dâmbovița a câștigat la păcănele o sumă uriașă. Patronul agenției nu a vrut să-i dea cei 54.000 de lei

Un tânăr din Dâmbovița a câștigat la păcănele și a crezut că a dat lovitura, după ce aparatul i-a arătat suma de 54.000 de lei. A trecut de la extraz la agonie pentru că reprezentanții agenției au vrut să-i dea banii. Motivul: aparatul s-a stricat.

Tânărul a fost în culmea fericirii, după ce a văzut că aparatul, la care a jucat, i-a arătat pe ecran un câștig fabulos, de peste 13.000 de euro.

„Dintr-odată, în timp ce jucam, aparatul s-a blocat. La o jumătate de oră mi-au apărut în cont 546 de milioane”, a povestit Ionuț Ilinca.

Bucuros, Ionuț a vrut să-și revendice premiul pentru care a pariat 16 lei. Angajata agenției din localitatea Dragodana i-a spus că suma a apărut pe ecran este din cauza unei erori, așa că a scos aparatul din priză de mai multe ori.

„După ce l-a scos de câteva ori din priză și l-a băgat înapoi, arăta aceeași bani, suma de 54600 de lei”, a spus bărbatul.

Un tânăr din Dâmbovița a câștigat la păcănele o sumă uriașă. Patronul agenției nu a vrut să-i dea cei 54.000 de lei

Tânărul a fotografiat suma pe care susține că a câștigat-o

Un tânăr din Dâmbovița a câștigat la păcănele o sumă uriașă pe care nu a putut s-o revendice

Împătimit al jocurilor de noroc de 10 ani, Ionuț susține că angajații agenției au încercat să-l convingă că e o greșeală.

„L-a sunat pe patron, iar patronul a vrut să-mi dea cei 16 lei din aparat. Și atunci mi-a dat de gândit. Acum se poate să-mi dai banii ăia și mai devreme nu se putea. Nu a venit la aparat să vadă eroarea”, a mărturisit Ionuț Ilinca.

Bărbatul a făcut deja o sesizare la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc ca să i se facă dreptate.

„Vreau să-mi dea banii care mi se cuvin, suma aceea de 54.600 de lei. Bineînțeles, dacă nu se rezolvă, voi merge la Poliție să fac o plângere”, a adăugat el.

Dacă jucătorul va avea câștig de cauză, casa de pariuri ar putea fi amendată, iar reprezentanții acesteia s-ar putea alege cu un dosar penal pentru înșelăciune.

Close
Închide
  Close