Un tânăr din Sebeș a murit într-un accident înfiorător în Franța. Ar fi fost obligat conducă aproape 2.000 de kilometri în mai puțin de o zi

07 aprilie 2017 11:15

Un tânăr din Sebeș a murit într-un accident în Franța. Alexandru, șofer de doar 22 de ani, s-a ciocnit violent de un camion, după ce a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea. Bărbatul a fost obligat să parcurgă aproape 2.000 de kilometri în 20 de ore. Sunt acuzațiile grave făcute de colegii lui Alex la adresa firmei de transport din Aiud la care tânărul lucra.

Accidentul înfiorător a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul național 141, în orășelul Exideuil sur Vienne din sud-vestul Franței. Alex, un tânăr din Sebeș, județul Alba, se afla la volanul unei autoutilitare, care a intrat în coliziune cu un camion. În urma ciocnirii violente, cele două autovehicule s-au izbit de zidurile unor case situate pe marginea drumului.

Tânărul din județul Alba a murit pe loc, după ce a fost proiectat din autoutilitară. Celălalt șofer implicat în accident, un bărbat francez, a fost rănit grav și a fost transportat cu un elicopter medical la spital, scrie opiniatransilvana.ro.

Un tânăr din Sebeș a murit într-un accident în Franța, după ce a fost nevoit să conducă fără a se odihni

Cei care l-au cunoscut pe Alex Santu, tânărul care și-a pierdut viața, au transmis mesaje de condoleanțe pe Facebook.

„Ultima ta cursă…Păcat, îmi pare nespus de rău. Dar Dumnezeu știe mai bine de ce te-a luat așa devreme. Condoleanțe sincere familiei și să le dea Dumnezeu putere să treacă peste suferinta asta enormă!”, a scris unui dintre apropiații tânărului.

„Alex, prietenul meu bun, sâmbătă  a fost ultima noastră întâlnire. Ai mâncat cu mine, te-am tratat ca pe un oaspete bun. Nu-mi vine să cred că nu te mai văd! Alex,  copil nevinovat, Dumnezeu să te ierte!”

Alex era șofer profesionist și lucra la o firmă de transport din Aiud. Colegii acestuia susțin că tânărul a fost obligat să parcurgă aproape 2.000 de kilometri în 20 de ore. Dovadă stă un schimb de mesaje dintre tânăr și un coordonator al flotei de vehicule care a fost făcut public.

Un tânăr din Sebeș a murit într-un accident în Franța. Ar fi fost obligat conducă aproape 2.000 de kilometri în mai puțin de o zi

Schimbul de mesaje din care rezultă că Alex ar fi condus fără a avea pauze

Responsabilii firmelor de transport sunt acuzați că i-ar exploata pe șoferii care fac transporturi în străinătate. Nu le-ar plăti taxele de autostradă și în acești fel sunt nevoiți să folosească drumurile naționale, fiind expuși mai ușor accidentelor.

sursă foto: opiniatransilvana.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro