Mergi direct la conținut »
Un taximetrist a comis un accident rutier. Pasagerii lui din mașină au fost accidentați
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un taximetrist a comis un accident rutier. Pasagerii lui din mașină au fost accidentați

Un taximetrist a comis un accident rutier. Pasagerii lui din mașină au fost accidentați

Un taximetrist în vârstă de 62 de ani, din Mediaș, a provocat un accident între Alma și Smig, pe DJ 142 cu DC 19. În urma incidentului, două persoane au fost rănite. 

Șoferul a virat stânga și nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani din Copșa Mică, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu, a anunțat turnulsfatului.ro.

Victimele sunt o femeie de aproximativ 55 de ani, cu fractură deschisă membru inferior, și un bărbat de aproximativ 68 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a relatat slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Ambii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la CPU Mediaș.


Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk

Close
Închide
  Close