Mergi direct la conținut »
FOTO | Un titlu greșit dintr-un ziar, motiv de amuzament pe internet. Ce s-a scris despre Julia Roberts
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un titlu greșit dintr-un ziar, motiv de amuzament pe internet. Ce s-a scris despre Julia Roberts

FOTO | Un titlu greșit dintr-un ziar, motiv de amuzament pe internet. Ce s-a scris despre Julia Roberts

Ziarul Post-Journal a publicat, sâmbătă, un articol preluat de pe Associated Press despre actrița Julia Roberts. O greșeală de scriere făcută în titlul articolului a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare.

Litera „H”, în loc de litera „R” a făcut o diferență majoră în sensul titlului dat de Post-Journal. Fraza despre care toată lume a vorbit a fost: „Julia Roberts Finds Life And Her Holes Get Better With Age” – „Julia Roberts spune că viața și găurile ei devin mai bune odată cu vârstă”.  Varianta corectă era „ROLES” – roluri, în loc de „HOLES” – găuri.

Eroarea a fost comentată pe Facebook, Instagram și Twitter. ” Cineva va rămâne fără job astăzi”, a spus un internaut. Un altul a scris „Mare greșeală. Mare. Uriașă”, făcând referire la o replică avută de Julia Roberts în filmul „Pretty Women”, potrivit syracuse.com.

În ediția de luni a ziarului, redactorii au recunoscut greșeala făcută sâmbătă. Ei nu au oferit nicio explicație pentru cum s-a întâmplat o asemenea eroare.


Pavel Popescu, un fost emigrant devenit politician, vrea să aducă în România mentalitatea de învingător a norvegienilor: “Am lucrat în clădirea Guvernului devastată de bomba lui Breivik”


Close
Închide
  Close