Mergi direct la conținut »
Un tramvai a deraiat în centrul orașului Botoșani! Nimeni n-a fost accidentat, dar călătorii au tras o spaimă pe cinste
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tramvai a deraiat în centrul orașului Botoșani! Nimeni n-a fost accidentat, dar călătorii au tras o spaimă pe cinste

Un tramvai a deraiat în centrul orașului Botoșani! Nimeni n-a fost accidentat, dar călătorii au tras o spaimă pe cinste

Un tramvai a ieșit de pe șine în Botoșani. Vehiculul nu s-a răsturnat, nici n-a lovit vreo mașină care circula prin zonă, dar oamenii s-au speriat.

Un tramvai care circula pe linia 102, dinspre Cătămărăşti spre strada Primăverii, a sărit de pe şine, pe strada Sucevei, undeva în apropierea staţiei din dreptul hipermarketului Carrefour, a dezvăluit monitorulbt.ro.

Anul trecut, un tramvai a ars la Botoșani

Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar călătorii au trebuit să coboare şi să caute un alt mijloc de transport.

Din cauza tramvaiului deraiat, circulaţia în zonă a fost blocată mai multe minute, coloanele de maşini ajungând până în intersecţia străzii Sucevei cu Calea Naţională.

La sfârşitul anului trecut, un alt tramvai care circula pe linia 101 a fost cuprins de flăcări pe strada Ion Pillat, în timp ce încerca să urce spre capătul liniei de la fostul cinematograf „Luceafărul”.


VIDEO: Familia care de 45 de ani își caută copilul pierdut. „Mi-am cântărit merele. Când m-am întors, nu mai era”, își amintește mama lui Țiți

Close
Închide
  Close