Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ȘTIREA MEA/ Un tramvai și două mașini au fost implicate într-un accident în București, la Piața Muncii |FOTO

ȘTIREA MEA/ Un tramvai și două mașini au fost implicate într-un accident în București, la Piața Muncii |FOTO

Un tramvai și două mașini au fost implicate într-un accident în București, luni seară. Circulația tramvaielor pe linia 1 este blocată în acest moment, până la finalizarea cercetărilor și ridicarea unuia dintre autoturisme, aflat pe linia de tramvai. Accidentul s-a produs în zona Pasajului Muncii, după ce o tânără a oprit autoturismul pentru a acorda prioritate tramvaiului și a fost lovită în spate de o altă mașină.

De Mihai Niculescu,

Prima mașină, în care se afla tânăra, a fost împinsă pe line din forța impactului, și lovită în plin de tramvai, astfel că este avariată ți în față, și în spate, potrivit unui cititor libertatea.ro aflat în tramvaiul din spate, care a realizat și fotografiile transmise redacției.

”Vatmanul din tramvaiul din spate unde eram și eu ne-a povestit ceea ce se întâmplase, și anume că o tânără cu mașina a acordat trecerea tramvaiului și o alta mașină a loviri și a împins-o în tramvai. Eu am coborât și am făcut pozele după ce am auzit povestea de la vatman, care ne-a dat drumul pentru că va dura până la pornire” susține bărbatul.

Cei doi conducători auto și vatmanul au fost testați cu alcooltestul, dar Poliția nu a comunicat încă rezultatul.


ȘTIREA MEA/ Cea mai neobișnuită parcare la un supermarket din România


 

Close
Închide
  Close