MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 11:26

Un tren din Japonia a plecat mai devreme cu 25 de secunde. Ce explicație a dat compania

Distribuie

Un tren din Japonia a plecat mai devreme cu 25 de secunde, acesta fiind al doilea astfel de caz petrecut în ultimele luni. Compania de transport feroviar a cerut scuze, în urma acestui incident. 

Trenul a plecat mai devreme din gară cu 25 de secunde. Potrivit publicaţiei Japan Today, conducătorul trenului a crezut că vehiculul urma să părăsească gara Notogawa, vineri, la ora 07:11, în loc de ora programată 07:12, scrie Agerpres.

Conducătorul a realizat greșeala după ce a închis ușile trenului, însă pentru că nu a văzut niciun pasager pe platformă, a pus trenul în mișcare mai devreme decât ora programată.

În urma acestui incident, compania feroviară a cerut scuze. „Neplăcerile importante cauzate clienţilor noştri sunt cu adevărat inexcuzabile”, a precizat compania în urma incidentului.

În noiembrie, tot în Japonia, un tren a plecat mai devreme din gară cu 20 de secunde.

Pe de altă parte, în România, întârzierile trenurilor au totalizat, în anul 2017, nu mai puțin de 8 ore. Concret, datele CFR Călători au arătat că trenurile au avut întârzieri de peste 4,53 milioane de minute, anul trecut, echivalentul a 8,6 ani. Spre comparaţie, în Ungaria, întârzierile trenurilor au totalizat 1,8 milioane de minute anul trecut, echivalentul a trei ani şi jumătate.

FOTO: EPA


VIDEO. Man & machine. Pictură gigant realizată de oameni şi roboţi în memoria lui Grigore Moisil, părintele informaticii româneşti

Loading...
Comentarii