Mergi direct la conținut »
Un vânzător ambulant de sare, ucis în bătaie în comuna Vișani din Brăila. Fiul victimei e în stare gravă la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un vânzător ambulant de sare, ucis în bătaie în comuna Vișani din Brăila. Fiul victimei e în stare gravă la spital

Un vânzător ambulant de sare, ucis în bătaie în comuna Vișani din Brăila. Fiul victimei e în stare gravă la spital

Soartă cruntă pentru un vânzător ambulant de sare, ucis în bătaie în comuna Vișani din Brăila. Bărbatul de 65 de ani a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie de un grup de romi. Fiul său, care îl însoțea, a fost transportat în stare gravă la spital.

Altercația sângeroasă a avut loc, duminică seară, în comuna Vișani din Brăila. Doi vânzători ambulanți de sare din județul Buzău au intrat în conflict cu un grup de localnici de etnie romă, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Unul dintre vânzători, un bărbat de 65 de ani, a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie de localnici. Fiul său, de 41 de ani, a supraviețuit, deși a fost și el snopit în bătaie.

Pentru că nu avea telefon mobil, bărbatul a reușit abia luni dimineață să anunțe autoritățile. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Duminică seara, doi buzoieni de 41 de ani şi de 65 de ani, aflaţi pe raza localităţii Vişani, au intrat în conflict cu câţiva localnici. În urma loviturilor primite bărbatul de 65 de ani a murit, iar cel de 41 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind internat la spital. Incidentul a fost anunţat la poliţie luni dimineaţă, acum se fac cercetări şi se va stabili încadrarea judiciară”, a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cazul este anchetat de poliţişti şi de procurorii criminalişti.

sursă foto: Obiectiv Vocea Brăilei


Citește și FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Close
Închide
  Close