MENIU CAUTĂ
14 Iul. 2018 10:02

Un zbor Ryanair a fost deviat de urgență pe aeroportul din Frankfurt. Zeci de pasageri au început să sângereze

Distribuie

Un zbor Ryanair a fost deviat de urgență pe aeroportul din Frankfurt, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Zeci de pasageri, aflați la bordul cursei Ryanair - Dublin- Zadar (Croația), au primit îngrijiri medicale într-un spital din germania după ce au sângerat din urechi, scrie BBC News.

UPDATE 14.50: Compania aeriană a declarat că au fost lansate măștile de oxigen pe care pasagerii le-au folosit, iar echipajul a efectuat o „coborâre controlată”. Avionul a coborât 8.000m de la 11.300m la 3.000m în șapte minute, potrivit Flight Radar.

Ryanair a declarat că avionul „a aterizat în mod normal, iar clienții au debarcat, unde un număr mic a primit asistență medicală ca măsură de precauție”.

 


Aporape 30 de pasageri au ajuns la un spital, după ce au început să se simtă rău în timpul zborului, cel mai probabil, din cauza scăderii presiunii în cabină, notează Agerpres.ro.

„Pasagerii s-au plâns că aveau dureri de cap şi de urechi şi că le era greaţă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

La bordul avionului erau 189 de pasageri. În astfel de situații, primul ajutor este acordat de stewardese care sunt instruite cum să acționeze. Paramedicii i-au dus pe pasagerii bolnavi la spital, în vreme ce ceilalți și-au petrecut noaptea în aeroportul Frankfurt-Hahn din Germania.

Deocamdată, nu se știe de ce s-au îmbolnăvit oamenii, însă o anchetă va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la bordul avionului.


Citește și VIDEO/ Unde poți să te angajezi dacă nu ai luat BAC-ul. Peste 7.000 de locuri disponibile pentru elevii care nu au promovat


 

Citește mai multe despre Dublin, Frankfurt și Ryanair pe Libertatea.

Comentarii