Mergi direct la conținut »
Război în PSD cu publicațiile ”de casă”! Un ziar împrăștiat gratuit în Sectorul 4 îi laudă pe primarii Băluță și Firea și atacă oamenii primarului Negoiță!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Război în PSD cu publicațiile ”de casă”! Un ziar împrăștiat gratuit în Sectorul 4 îi laudă pe primarii Băluță și Firea și atacă oamenii primarului Negoiță!

În aceste zile, când cumperi un ziar la chioșcurile din Sectorul 4 al Capitalei, tot mai puține, căci primarul Daniel Băluță le decimează, primești o publicație gratuită.

„Cetățeanul” e un ziar neasumat de vreo instituție, dar vizibil elogios la adresa primarului de sector, Daniel Băluță.

Ziarul gratuit îi dedică edilului două din cele 12 pagini, într-un interviu în care Băluță își prezintă realizările.

„Traficul din sectorul 4 de decongestionează pe zi ce trece – „Secretul” lui Daniel Băluță”, sună titlul interviului. Băluță primește nu mai puțin de patru poze cu el, socotind și trimiterea de pe pagina întâi.

La articolele pozitive, „Cetățeanul” amintește și de „Programul Rabla al lui Firea”, în care primarul general oferă, pentru bucureștenii care-și casează mașinile vechi, vouchere de 9.000 de lei.

Iar, dacă nu-ți permiți o mașină, primești o mașină de spălat!

În schimb, în ziarul gratuit împărțit în Sectorul 4 este „descălțată” administrația sectorului vecin celui al lui Băluță: sectorul 3, unde edil este Robert Negoiță.


„Judecătoria mușamalizează cazul directorului bețiv din Primăria lui Robert Negoiță”, scrie ziarul gratuit. E vorba de cazul lui Alexandru Munteanu, „directorul lui Negoiță de management informațional”, cum îl descrie „Cetățeanul”, care a condus băut, dar a fost condamnat pentru „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Inculpați interceptați de DNA când povestesc intervențiile la Firea&Pandele!

Close
Închide
  Close