MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2014 13:42

UPDATE | LANSARE iPHONE6 | Cum arată cel mai aşteptat smartphone, ce FUNCŢII şi ce PREŢ va avea

Distribuie

UPDATE 21.30: Prezentarea iPhone 6 se încheie cu un concert dedicat lansării ulitimului album al trupei U2, cu care Apple are o colaborare de ani buni. Albumul este gratuit pentru toţi clienţii iTunes din 119 ţari.
UPDATE 21.00: Tim Cock a anunţat de asemenea şi lansarea iWatch: „E cel mai personal dispozitiv pe care l-am creat vreodată”.
Apple Watch are dimensiuni şi versiuni diferite şi nu e un dispozitiv de sine stătător şi necesită prezenţa unui iPhone pentru a funcţiona. Are ecran de safir, care poate face diferenţa între o atingere şi o apăsare.

Există mai multe variante: Apple Watch,  Apple Watch Sport şi Apple Watch Edition , care e din aur de 18 karate.
iWatch va avea multe aplicatii de fitness, in urma parteneriatului Apple-Nike.
Preţul va porni de la 349 de dolari şi va fi disponibil pentru vânzare de la începutul lui 2015.
UPDATE ora 20.50: Apple introduce şi un nou sistem de plăţi, Apple Pay, prin care telefonul va fi transformat în portofel. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au NFC, iar plata se va face folosind butonul HOME, care are senzor de amprentă. „iPhone 6 este mai sigur decât cardul din propriul buzunar”, spune Cook, CEO la Apple.
UPDATE ora 20.40: iPhone 6 are un preţ de pornire de 199 de dolari, cu un contract pe doi ani. iPhone 6 Plus începe de la 299 de dolari.
Wi-Fi va fi de trei ori mai rapid decât în cazul iPhone 5S. Astfel se vor putea efectua apeluri telefonice prin Wi-Fi de înaltă calitate.
UPDATE ora 20.35: Procesorul este A8, pe 64 de biţi şi 20nm. Noul procesor este cu 25% mai rapid decât la 5S.
Camera va fi de 8MP şi va avea încorporată o nouă tehnologie, Focus Pixels. iPhone 6 vine cu o funcţie de stabilizare digitală a imaginii şi este mai eficient în detectarea feţelor la depărtare şi în apropiere. iPhone 6 Plus are stabilizarea optică a imaginii.
Sistemul de operare este iOS 8, disponibil pentru descărcare din 17 septembrie.
Iată care vor fi performanţele bateriei pentru iPhone6 şi iPhone 6 Plus:

UPDATE ora 20.27: Aplicaţia Health permite o perspectivă detaliată asupra sănătăţii utilizatorului şi a informaţiilor despre programele de fitness.
Aplicaţia foto va permite înregistrarea de videoclipuri time-lapse. O noutate este şi aplicaţia Instagram Hyperlapse, cu funcţii de stabilizare a imaginii considerate impresionante.
Reprezentanţii Apple susţin că utilizatorii iPhone 6 Plus vor juca jocuri într-o rezoluţie mai mare decât consolele din următoarea generaţie.
UPDATE 20.20: iPhone 6 are un ecran HD cu mai mult de 720p,  cu rezoluţie de 1334 x 750 , având o densitate a pixelilor de 326 ppi.  iPhone 6 Plus are un ecran Full HD 1080p, cu o rezoluţie de 1920 x 1080, cu 401 pixeli pe inci.
iPhone 6 are sticla curbată la colţuri, întărită cu ioni. Spatele este din aluminiu, iar ecranul este Retina HD
UPDATE ora 20.10: Apple a confirmat faptul că iPhone 6 va avea două versiuni iPhone 6 şi iPhone 6 Plus , de 4,7 şi 5,5 inci.
UPDATE ora 20.00 ” Este o zi importantă pentru istoria Apple”, a declarat Tim Cook înainte de a prezenta iPhone 6.
Apple lansează pe 9 septembrie iPhone6, urmând ca săptămâna viitoare noul model de smartphone să fie scos la vânzare.
Apple promite că iPhone 6 va aduce inovaţii majore. Cu doar câteva zile înainte ca Apple să lanseze noul iPhone 6, imagini cu un telefon de 4,7 inci au apărut pe Internet..În clipul publicat pe Youtube, utilizatorul chinez prezintă în amănunt modelul de 4,7 inci, atât exteriorul, cât şi sistemul de operare iOS 8. Bărbatul testează câteva aplicaţii, precum şi camera foto.

 
 
 
 

Comentarii