Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Ştiri > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Între 11 și 12 mai după-amiaza, (mici) orgolii în contextul unor relații parteneriale, dialoguri și negocieri. Între 12 mai, după ora 19:22', și seara zilei de 14 mai, efort de administra cât mai bine, mai eficient și mai prudent o sumă sau efort de a valorifica, cât mai înțelept, un bun patrimonial.

Între 14 mai, după ora 21:51′, și începutul zilei de 17 mai, gânduri care vin și trec, instabilitate (volatilitate) mentală și intelectuală, atenție captată de aspectele „soft” ale vieții și de activitățiile curente sau dorință de a evada din cotidian prin cufundare în preocupări care să-l „poarte” pe nativ pe aripile imaginației, fanteziei, visării, și al complicităților senzoriale.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și se va afla într-o postură clasică, și, prin asta, profitabilă și stabilă. Venus, Guvernatoarea zodiei Taur, care controlează „pământul de sub picioare”, la propriu și la figurat, le va da Vărsătorilor, timp de trei săptămâni de acum încolo, o adevărată vocație a spiritului domestic dar și al dorinței de integrare în natură ceea ce, lor, care sunt naturi dominate de mental, le va permite o necesară și sănătoasă recuplare cu forțele naturii.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze sectorul muncii dar, deopotrivă, și al sănătății. Unele afecțiuni, care au evoluat până acum, „în surdină”, pot căpăta forme acute sau pot apărea, acum, pentru prima dată în viața acestor persoane, pe fond de stres.

Din 13 iunie, până pe 2 iulie a. c., acest tranzit se va încărca cu semnificațiile opoziției pe care Marte o va face cu Saturn, retrograd, în tranzit prin sectorul bolilor lungi și cronice. Din 17 mai, după ora 00:26′, radicalizare a relațiilor publice, disconfort născut din sensul și implicațiile unor ipostaze publice care intră în contradicție cu convingerile și interesele nativilor.

Close
Închide
  Close