Mergi direct la conținut »
Vacanța de primăvară, pentru elevi și preșcolari, în perioada 31 martie-10 aprilie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vacanța de primăvară, pentru elevi și preșcolari, în perioada 31 martie-10 aprilie

Vacanța de primăvară, pentru elevi și preșcolari, în perioada 31 martie-10 aprilie

Vacanța de primăvară, în perioada 31 martie-10 aprilie, pentru elevi și preșcolari. Elevii şi preşcolarii vor intra vineri, 30 martie, după finalizarea cursurilor, în vacanţa de primăvară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).  (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar).

Ei se vor întoarce la cursuri pe data de 11 aprilie, următoarea vacanţă, cea de vară, fiind programată între 16 iunie şi 9 septembrie.

În schimb, pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 25 mai, iar pentru clasa a VIII-a pe 8 iunie.

Cât privește programul naţional „Şcoala altfel” are o durată de cinci zile consecutive lucrătoare, în timpul anului şcolar, şi poate fi derulat până la data de 31 mai 2018, pe baza unei planificări, la decizia şcolilor și grădințelor. Desfăşurarea programului nu coincide, însă, cu perioada alocată susţinerii tezelor semestriale.

Evaluările naţionale la clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a se vor desfăşura în intervalul 7 – 24 mai, precizează Agerpres.CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV / Gianina Corondan, atac dur la adresa emisiunilor de divertisment. ”Lipsesc producătorii adevărați” 

Close
Închide
  Close