Vacanța în rate: dai 20-30 de euro pe lună pentru un concediu

19 aprilie 2017 23:30 De: ,

Vacanța în rate prinde tot mai mult la români, mai ales când poți să îți eșalonezi plata concediului chiar și în 15 plăți lunare fără dobândă. Astfel că, pentru un concediu de 450 de euro în Spania, poți ajunge să plătești maximum 30 de euro pe lună.

Agențiile de turism consacrate oferă această facilitate de câțiva ani și dezvoltă tot mai mult segmentul de business pentru că este unul foarte profitabil.

Christian Tour

Spre exemplu, Christian Tour lucrează cu două bănci pe acest domeniu. La ei se acceptă plata cu cardul în 12 rate fără dobândă pentru cei care au cardurile CardAvantaj de la Credit Europe Bank și Start Card de la Banca Transilvania.

La Christian Tour, oferta nu se aplică pentru achiziționarea biletelor de avion, biletelor de autocar sau a serviciilor de cazare individual.

Paralela 45

Paralala 45 are o ofertă mai diversificată la vacanțele în rate când vorbim de plata cu cardul, are și oferta de 15 rate, dar dacă ne uităm la aceleași produse pe care le are Christian Tour nu este la fel de generoasă.

Prin cardul de la Banca Transilvania, Paralela 45 acceptă doar 6 rate fie că este prin POS fizic, dacă plata se face în agenție sau la POS virtual dacă se efectuează online. În cazul cardurilor Credit Europe Bank, se acceptă maximum 9 rate. Dacă aveți un card BRD Societe Generale, BCR sau Alpha Bank atunci nu puteți să vă întindeți plata vacanței pe mai mult de 5 rate.

Tot la această firmă de turism, se acceptă și vacanța în rate cu cardul de la Garanti Bank, instrument ce vine cu posibilitatea plății vacanței în maxim 15 rate lunare.

Eximtur

Firma de turism Eximtur are și ea câteva astfel de parteneriate cu băncile și permite vacanța în rate. Astfel, dacă aveți card Principal de la Unicredit, Star de la Banca Transilvania sau Bonus Card de la Garanti Bank, aveți posibilitatea să vă achitați vacanța în 10 rate. În cazul Garanti Bank oferta este valabilă până în 31 martie 2018.

De asemenea, puteți achita în maximum 6 rate pentru carduri precum cel al credit Europe Bank sauAlpha Bank și 4 rate, pentru cardurile Bun de plată de la BCR, cardul de cumpărături Raiffeisen Bank, Card de credit Bancpost.

TUI Travel center

Fiecare companie și-a făcut strategia în funcție de cum a considerat că pot plăti clienții. La cei de la TUI Travel Center, pentru un card BRD Finance nu se acceptă decât 6 rate cu dobândă zero. Pentru clienții care au carduri de la Bancpost oferta este mai generoasă și ajunge până la 12 rate, dar dobânda nu este 0 în acest caz.

Tot TUI are și ofertă valabilă orin Card Avantaj sau prin cardurile Alpha Bank, dar valabil numai pentru 3 rate. La plata prin card Garanti oferta maximă este de 6 rate, și doar 5 rate la Banca Transilvania, dar nu cu dobândă zero.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro