MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2017 16:13

Vacanțe ieftine de Black Friday 2017. Care sunt cele mai bune oferte

Distribuie

Black Friday 2017 poate fi o ocazie bună pentru a pune la cale... concediul. Mai multe agenții anunță oferte cu această ocazie, astfel că cei care au puțini bani puși de-o parte își pot rezerva deja o vacanță. Aceștia nu duc lipsă nici de oferte, nici de destinații. 

Vacanțe ieftine de Black Friday 2017. Black Friday 2017 este o zi așteptată de multe persoane dornice să profite de reduceri substanțiale. Nu sunt oferte doar pentru electrocasnice, unde numeroase magazine și-au anunțat participarea.  Sunt oferte și pentru vacanțe la prețuri mai mici.  Unele agenții de turism din țara noastră nu au anunțat încă ofertele, păstrând suspansul pentru ziua de 17 noiembrie. Cu toate acestea, vă prezentăm mai jos câteva propuneri pentru o vacanță la preț redus.


Site-uri pentru vacanțe ieftine de Black Friday 2017:


Site-ul directbooking.ro  oferă deja mai multe propuneri pentru litoralul bulgăresc. Sunt prezentate mai multe hoteluri de patru stele, oferta având inclus și transportul. Tot pe acest site se găsesc pachete pentru early-booking în Grecia, Turcia, Croația.

La fel se va întâmpla și pe site-ul agenției Europatravel.ro, doar că acolo reducerile vor fi anunțate pe 25 noiembrie.

Până atunci, însă, cei dornici de vacanțe pot să se uite și pe momondo.ro, unde sunt prezentate oferte „ca de Black Friday”. Sunt prezentate oferte sub 59 de euro, oferte cu plecare din București, dar și cu plecare din Timișoara, Cluj și Iași.

În plus, o surpriză vine și din partea eMag, care de Black Friday 2017 include și oferte la bilete Tarom. Pe acest site vor fi găsite vouchere de 100 de euro, la preț de 50 de euro. Desigur, deși nu au fost anunțate oferte din partea companiilor aviatice low-cost, însă acestea ar trebui să fie verificate pe 17 noiembrie, când este Black Friday 2017.

Citește mai multe despre Black Friday, concediu, oferta și vacanțe pe Libertatea.

Comentarii