MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2012 17:46

Văduva «regelui mezelurilor» face slalom printre datorii

Distribuie

Moştenitorii lui George Naghi nu au putut să menţină echilibrul fragil al afacerilor pe care milionarul reuşise să îl stabilească după câţiva ani de criză. Astfel, din august anul trecut, după ce patronul a murit într-un accident nautic pe Dunăre, la conducerea Aldis au rămas soţia afaceristului, Alina, împreună cu fiica şi ginerele ei. Deşi au fost asiguraţi că nu vor fi probleme, angajaţii au început să-şi primească salariile cu întârziere. Mai mult, potrivit ziarului Capital, nu s-au făcut plăţi către bugetul de stat, iar Ministerul Finanţelor, dar şi alte companii au cerut executarea silită.

Toate bunurile sunt ipotecate

Pentru a acoperi o parte a datoriilor, Alina Naghi a trebuit să vândă ferma Aldis, de care soţul ei era extrem de ataşat, şi deşi nu a fost făcută cunoscută valoarea tranzacţiei, se pare că imobilul, cu tot cu teren şi cu dependinţe, era evaluat la peste cinci milioane de euro. Mai grav este că dacă nici acest lucru nu o va scoate din gaura financiară în care se află, moştenitoarea imperiului nu poate vinde şi fabrica, deoarece marca Aldis a fost depusă drept garanţie pentru un alt credit, în 2009. Tranzacţia ar putea fi încheiată doar dacă Alina Naghi va reuşi să ridice ipoteca.

A murit într-un accident nautic pe Dunăre

Acesta este locul unde a avut loc accidentul în urma căruia George Naghi a decedat
Omul de afaceri George Naghi a murit în august anul trecut, după ce s-a răsturnat cu barca în timpul unei plimbări pe Dunăre. Alina, soţia sa, a fost şi ea rănită în accident şi a fost internată câteva săptămâni la Viena.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii