MENIU CAUTĂ

Vanghelie: ‘Sa se duca in Congo!’

Distribuie

I-am speriat rau pe edilii Capitalei! O eventuala legalizare a casatoriilor intre persoane de acelasi sex i-ar pune in situatia de a le cere homosexualilor sa spuna ”Da” chiar in fata lor. Am vrut sa vedem ce cred primarii Bucurestiului despre viitoarea lor sarcina de serviciu, asa ca i-am intrebat pe sleau daca vor oficia sau nu casatorii intre homosexuali. Doar primarul  sectorului 2, Nicolae Ontanu, s-a eschivat.


Homosexualii fac sπmbata o parada in Bucuresti. Vor legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex si spera ca actiunea lor ii va indupleca pe romanii conservatori.

Daca vor avea sansa de a legaliza relatiile intre homosexuali, primarii vor fi cei obligati sa le puna ”pirostriile” la Starea Civila. Libertatea i-a intrebat pe edilii Capitalei daca sunt dispusi sa uneasca destinele a doi barbati. Cu totii refuza o asemenea sarcina de serviciu. Unii cu fermitate, iar altii cu gandul ca legea totusi ii obliga.


„Nu ma intereseaza cand isi pun cearceaful in cap”


Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: ”Eu? Sa-i casatoresc? Niciodata! Sunt homosexuali chiar si in politica si poate vor propune un asemenea proiect de lege, dar nu va fi aprobat. Cei care doresc se pot duce linistiti in Congo, sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.  Nu ma intereseaza ce fac homosexualii cand isi pun cearceaful in cap… Dar sa-i casatoresc mi se pare mult prea mult”.


„Mie imi plac fetele!”Cristian Poteras, primarul sectorului 6: ”Nici in ruptul capului nu ii voi casatori. Nici macar daca va exista o lege in acest sens. Mie imi plac fetele! In cazul in care nu va fi alta solutie, sa-i casatoreasca ofiterul de stare civila.”Refuza sa o faca


Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, ne-a declarat ca nu este interesat de astfel de probleme. Si totusi, daca s-ar da unda verde la casatoriile intre homosexuali, Inimaroiu are deja un plan pentru a se sustrage de la o asemenea sarcina. ”Exista ofiteri de stare civila care pot face asta. Eu, personal, nu as face asa ceva”, ne-a spus el.


Chiliman ii va casatori


Pe Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, il  sperie gandul ca va trebui sa oficieze casatorii intre persoane de acelasi sex dar vrea sa isi duca datoria fata de cetateni pana la capat. ”Sunt obligat sa respect legea. Atunci cand va fi nevoie voi oficia orice fel de casatorii chiar si intre persoane de acelasi sex. Cu toate astea nu sunt de acord cu astfel de casatorii”, ne-a spus Chiliman.


Negoita zice ca nu are incotro


Liviu Negoita, primarul sectorului 3: ”Daca va exista o lege in acest sens, o voi respecta. Ca primar, nu am incotro. Personal, respect optiunea sexuala a fiecarei persoane. A forta insa nota in a oficializa o relatie prin actul casatoriei intre doi homosexuali mi se pare mult prea mult. La fel mi se pare si ideea adoptiei unui copil de un cuplu de homosexuali.


„Eu am scapat”


Adriean Videanu, primarul general, a fost evaziv: ”Eu am scapat. Primaria Capitalei nu face casatorii. Atat!”. Fostul primar Traian Basescu a oficiat totusi casatoria fiicei sale, Ioana.

Comentarii