Mergi direct la conținut »
Varujan Vosganian nu mai recunoaște ”impozitarea cotețelor”. “Nu am scris așa ceva”. E o idioțenie, o invenție a presei”
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Varujan Vosganian nu mai recunoaște ”impozitarea cotețelor”. “Nu am scris așa ceva”. E o idioțenie, o invenție a presei”

Varujan Vosganian nu mai recunoaște ”impozitarea cotețelor”. “Nu am scris așa ceva”. E o idioțenie, o invenție a presei”

Varujan Vosganian, despre impozitarea găinilor de la țară. Multă lume s-a revoltat, după ce Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților), a scris pe pagina sa de Facebook că fiecare ou mâncat de la găina din curte văduvește bugetul de stat.

Așadar, Varujan Vosganian a găsit cine păgubește bugetul: Fiecare țăran care mănâncă un ou de la găina din curte ”văduvește bugetul de 50 de bani”

Acum, fostul ministru de Finanțe Varujan Vosganian revine după postarea pe Facebook cu ”găina evazionistă” care văduvește bugetul de stat, care a stârnit vâlvă pe Internet și susține că nu îi aparține.

Vosganian a venit cu precizări despre ”impozitarea cotețelor”… și la începutul acestei luni: Găina noastră de pe Facebook a învins-o la audiență până și pe Codruța Kovesi!

”Idioțenia cu impozitarea cotețelor și a găinilor a fost o invenție a presei”, a spus fostul ministru de Finanțe Varujan Vosganian, duminică, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

După ce moderatoarea emisiunii i-a amintit de postarea sa de pe o rețea de socializare, vicepreședintele ALDE a replicat: ”Eu nu am scris așa ceva pe Facebook”.

Iată postarea lui Varujan Vosganian din data de 3 octombrie 2017:


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV. Silviu Petcu, ”arabul” din Divertis și-a luat lumea-n cap. Și soția cu el!


 

Close
Închide
  Close