De Ana Hațeg,

În 2012, Hillary Harris, care a fost crescută de o familie adoptivă, și-a căutat părinții biologici și în acest fel a aflat că deși niciunul nu mai trăia, avea totuși o soră pe nume Dawn Johnson.

După 5 ani de căutări, renunțase practic la idea de a o mai găsi, când a aflat că aceasta este nimeni alta decât noua sa vecină, mutată în casa cu care împărțea o alee.

„Am aflat că tatăl meu natural, Wayne, a murit în 2010. În necrologul său scria că am o soră pe nume Dawn Johnson și că aceasta este din Greenwood, Wisconsin, și că a câștigat titlul de miss Loyal Corn Festival în anii 80”, a povestit Hillary.

Plecând din puținele informații pe care le avea, Harris a început să o caute pe sora sa, dar a avut puțin noroc.

În iunie 2017, a descoperit, însă că noua sa vecină, care se mutase în casa de lângă ea în urmă cu puțin timp, se numea Dawn și că este din Greenwood. „Am avut o bănuială imediat”, povestește femeia, care a decis să o sune pe vecina sa și să vorbească mai multe.

Harris a obținut numărul de telefon al lui Johnson și i-a trimis un mesaj în august 2017, în timp ce vecina sa era în afara orașului. Până atunci, cele două femei se întâlniseră doar ca vecine și în treacăt.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Hillary a început să-i pună vecinei sale întrebări în legătură cu tatăl său, iar acest lucru a făcut-o imediat să înțeleagă. „Întrebările ei m-au făcut să întreb: ‘Tu și cu mine avem același tată nu?”, a povestit și Dawn.

A doua zi, când Johnson s-a întors acasă, a mers la vecina sa cu un buchet de flori și o felicitare pe care scria ”Bine te-am găsit, sor-o, mă bucur să te cunosc”.

„Este în continuare greu de crezut. Este uluitor. Am vorbit mult, am petrecut mult timp împreună. Suntem foarte norocoase că ne-am găsit”, a spus Harris.

”Acum nu avem alte planuri de viitor. Vrem doar să rămânem surori pentru totdeauna și să ne bucurăm de asta”, concluzionează cele două.

Foto: Captură BBC News

Citeşte şi:

Învinuită că n-a reflectat căderea Guvernului Dăncilă, șefa TVR acuză un membru din CA de partizanat cu PNL și că a comandat angajări în postul public! Liviu Brătescu: „Nu am cerut niciodată asta”

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat Teodora în rochie de mireasă și ce au mâncat invitații la nunta de 500.000 de euro. Dansul mirilor

Atletul Albanez! Pravălia de dulciuri cu nume ciudat, singura afacere privată care a rezistat regimului comunist. Ceaușescu a băut aici bragă cu Charles de Gaulle!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult